Sain kunnian tehdä kukka-asetelmat ja kimput ystäväni häihin. Yksi teemaväreistä oli pinkki, joten kaikki kukat olivat sen mukaiset.

Tästä kaikki lähti liikkeelle. Yksi nippu germineitä, kaksi punttia ruusuja kahdessa eri sävyssä ja pientä sarjaneilikkaa. Lisäksi käytin muutaman oksan harsoa, pari isompaa neilikkaa, murattia ja muita leikkovihreitä.

Noutopöydän asetelmasta tuli tällainen. Ruokapöydissä ei ollut kukkia, joten vain tämä kukka-asetelma koristi juhlapaikkaa.

Morsiuskimpun sidoin ihan omin varsin. Aika painava ja iso siitä tuli, mutta olin ihan tyytyväinen ulkonäköön. Kimpussa on kahta erisävyistä ruusua, germineitä, neilikoita ja murattia. Muutamat kukat taivutin rautalangalla alaspäin ja kieputin murattia niiden ympärille roikkumaan. Melkein puolitoistatuntia väkästin tätä kimppua, mutta ensimmäiseksi morsiuskimpuksi se on kyllä mielestäni ihan kelpo!

Ensimmäisessä kuvassa on vanhimman morsiusneidon kimppu, toisessa keskimmäisen neidon ja viimeisessä pienimmän neitokaisen, joka oli hääparin oma 2-vuotias tytär.

Tässä viehe bestmanilla. Sulhasen viehe jäi nyt kuvaamatta, mutta siinä oli ruusu, kaksi pientä neilikankukkaa ja muratinlehti. Vieheitä tuli kaiken kaikkiaan kolme kappaletta. Jälkimmäisessä kuvassa kaasojen rannekukka. Näitä rannekukkia tein myös kolme.

Kaiken kaikkiaan oli ihana projekti ja toivottavasti näitä tulee lisää!