Tällä sivulla esittelen hieman täytevaihtoehtoja joita kakkuihini laitan.

Täyte on tärkeä osa täytekakkua kuten nimikin jo kertoo. Tekemissäni täytekakuissa täytekerrosten tulee olla paksuja ja samettisen pehmeitä. Ei mitään banaanisurvosta tai lössähtäneitä pakastemansikoita kermavaahdon päällä tai ylimakeaa hilloa. Täytteen pitää olla raikas eikä liian makea, tämä on mielestäni erityisen tärkeää jos kakku on päällystetty marsipaanilla.

 Täytteitä:

mustikkatäyte, mansikkatäyte, vadelmatäyte, puolukkatäyte, lakkatäyte, mustaherukkatäyte, kuningatartäyte, sekamarjatäyte, ruusunmarjatäyte, mangotäyte, mandariinitäyte, omenatäyte, päärynätäyte, sitruunatäyte, kookostäyte.

samettinen maitosuklaatäyte, valloittava valkosuklaatäyte, silkkinen tummasuklaatäyte, pehmeä kermalikööritäyte (alkoholiton), suklainen daimtäyte, lakritsinen turkinpippuritäyte, minttuinen mariannetäyte.

diblomaattikermatäyte, samettisen vaniljakastikemaista kermavaahtoa, erityisen hyvää marjojen kanssa

kinuskikermatäyte puolukalla, omenalla tai päärynällä

kuningatarkermatäyte mansikalla, mustikalla tai vadelmalla

appelsiinikermatäyte mangolla, mandariinillä, omenalla tai kookoksella

sitruunakermatäyte mansikalla, vadelmalla, mangolla, omenalla tai kookoksella

vaniljakermatäyte käy kaikkien hedelmien ja marjojen kanssa, erityisen hyvää kirpeän sitruunan kanssa

maitosuklaakermatäyte banaanilla, mangolla, mandariinillä, aprikoosilla, vadelmalla, mustikalla, mansikalla

valkosuklaakermatäyte mustikalla, mansikalla, vadelmalla, lakalla, mangolla

tummasuklaakermatäyte persikalla, aprikoosilla, vadelmalla

Tässä kuvassa maitosuklaatäyte.

Pääsiäiskakkua raikkaalla sitruunatäytteellä.

Täytteenä kakussa on mustikkasosetta ja kuningatarkermaa.

 

Täytteenä mansikanpaloja ja vaniljakermaa.