Tällä sivulla esittelen hieman täytevaihtoehtoja joita kakkuihini laitan.
Täyte on tärkeä osa täytekakkua kuten nimikin jo kertoo. Tekemissäni täytekakuissa täytekerrosten tulee olla paksuja ja samettisen pehmeitä. Ei mitään banaanisurvosta tai lössähtäneitä pakastemansikoita kermavaahdon päällä tai ylimakeaa hilloa. Täytteen pitää olla raikas eikä liian makea, tämä on mielestäni erityisen tärkeää jos kakku on päällystetty marsipaanilla.
Täytteitä:
mustikkatäyte, mansikkatäyte, vadelmatäyte, puolukkatäyte, lakkatäyte, mustaherukkatäyte, kuningatartäyte, sekamarjatäyte, ruusunmarjatäyte, mangotäyte, mandariinitäyte, omenatäyte, päärynätäyte, sitruunatäyte, kookostäyte.
samettinen maitosuklaatäyte, valloittava valkosuklaatäyte, silkkinen tummasuklaatäyte, pehmeä kermalikööritäyte (alkoholiton), suklainen daimtäyte, lakritsinen turkinpippuritäyte, minttuinen mariannetäyte.
diblomaattikermatäyte, samettisen vaniljakastikemaista kermavaahtoa, erityisen hyvää marjojen kanssa
kinuskikermatäyte puolukalla, omenalla tai päärynällä
kuningatarkermatäyte mansikalla, mustikalla tai vadelmalla
appelsiinikermatäyte mangolla, mandariinillä, omenalla tai kookoksella
sitruunakermatäyte mansikalla, vadelmalla, mangolla, omenalla tai kookoksella
vaniljakermatäyte käy kaikkien hedelmien ja marjojen kanssa, erityisen hyvää kirpeän sitruunan kanssa
maitosuklaakermatäyte banaanilla, mangolla, mandariinillä, aprikoosilla, vadelmalla, mustikalla, mansikalla
valkosuklaakermatäyte mustikalla, mansikalla, vadelmalla, lakalla, mangolla
tummasuklaakermatäyte persikalla, aprikoosilla, vadelmalla
Tässä kuvassa maitosuklaatäyte.
Pääsiäiskakkua raikkaalla sitruunatäytteellä.
Täytteenä kakussa on mustikkasosetta ja kuningatarkermaa.
Täytteenä mansikanpaloja ja vaniljakermaa.