Tästä kakusta pääsi nauttimaan monta äitiä. Osalla on lapsenlapsiakin ja osalla jo lapsenlapsenlapsia. Ruoho kakun päällä on valkosipulinpuristimesta puristeltua marsipaania. Orvokit oli helppo tehdä Eben hyvällä ohjeella! Orvokit ovat niin ihanan keväisiä ja sopivat siten tietysti erinomaisesti äitienpäivään. Ne ovat myös yksiä suosikkikukkiani. Kakusta oli toive että marsipaanikakku, koska se on monen tätä syöneen äidin herkkua. Orvokit ovat myös marsipaanista ja keskustan maalasin veden ja karamellivärin sekoituksella.
Täytteenä kuningatarhilloa ohut kerros, mustikkasosetta ja kuningatarmoussea. Oli todella hyvää ja paljon saikin kehuja sekä sisältö että ulkonäkö.
Kakun alaosan jätin vaihteeksi ihan paljaaksi, koska sain alareunan kohtuullisen siistiksi, niin ei tarvinut peitellä millään.