Pohja:
125g margariinia
3dl vehnäjauhoja
1dl vettä
Jauhot ja margariini nypitään murumaiseksi. Vesi lisätään pikkuhiljaa taikinaa sekoitellen.
Taikina painellaan voideltuun piirakkavuokaan. Jauho hyvä apu tässä.
Täyte:
300g hunajamarinoitua kanaa
1 purkki ananaspaloja
Ruskista kana pannussa ja mausta sitä sitten mustapippurilla ja currylla. Lisää joukkoon ananaspalat ja vajaa puolet tölkin mehusta. Kaada täyte pohjan päälle.
Kuorrute:
2dl juustoraastetta
1dl kermaa
2 munaa
Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia. Kun pinta ruskistuu voit peittää piirakan foliolla.
Tarjoile iltapalana tai kahvipöydässä. Sopii myös päivälliseksi salaatin kanssa.