Pannukakku:
1l maitoa
3 munaa
1tl suolaa
5dl jauhoja
Sekoita aineista pannukakku ja paista se uunissa pellillä 225 asteessa 20-30 minuuttia.
jauhelihatäyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 purkki smetanaa
1 purkki tomaattipyrettä
1dl vettä
ruskista jauheliha ja laita sekaan kuullottumaan sipuli joka on pilkottu pieniksi paloiksi. Mausta seos makusi mukaan. Lisää sekaan smetana, tomaattipyre ja vesi. Anna porista hetki pannulla.
Levitä täyte pannukakun päälle ja kääri sitten rullalle. Voit vielä ripotella rullan päälle juustoraastetta ja laittaa hetkeksi uunin kuorruttumaan. Ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Sitten vain nauttimaan. Maistuu parhaimmalta lämpöisenä.
Tämän oivan reseptin on kehitellyt isäni.